« Tilbage

Gönye

Vor partner i Tyrkiet, Gönye Hunting Activities er en af de absolut væsentligste og største spillere på det tyrkiske jagtmarked. De har hovedsæde i byen Konya i det centrale Tyrkiet og kan i 2017 fejre 20 års jubilæum. De har gennem årene opbygget en stor og professionel organisation med gode jagtførere, tolke, chauffører etc. Vi har samarbejdet med Gönye siden 2008. Jagtførerne er generelt meget erfarne og har et indgående kendskab til de revirer de jager i.

Nogle taler lidt engelsk eller tysk, men man må ikke forvente de store sprogkundskaber.

For jagt på det anatolske vildsvin råder Gönye over imponerende hele ca. 3 mill. hektar i 15 forskellige områder af Tyrkiet, hvor der både arrangeres individuel jagt samt drivjagter.  De tilbyder endvidere 11 forskellige revirer i Taurusbjergene for jagt på den meget attråværdige bezoar ibex.

Derudover tilbydes jagt på det sjældne Konya sheep, anatolsk råbuk og hjort, anatolsk gazelle og anatolsk gemse. På jagt i Tyrkiet er jagtføring stort set altid 1:1, bortset fra på drivjagter.

Generelt må siges, at når man er på jagt i Tyrkiet møder man meget stor venlighed og imødekommenhed fra de tyrkiske værter, men det er også vigtigt at gøre sig klart at det er en anderledes kultur og livsindstilling man møder.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser