« Tilbage

RDLP Szczecin

Vores samarbejde med statsskovvæsnet i Szczecin – Regionalna Dyrekcja Lasów Panstwowych we Szczecinie, eller i daglig tale RDLP Szczecin – går tilbage til 1982, hvor vi startede med at sende jægere til ét af revirerne. Senere hen kom flere revirer til, og nu i 2016 har vi mangeårige kontrakter med 4 af de bedste statsrevirer. På resten (= 31) af deres i alt 35 oberførsterier er jagten lagt ud til forskellige polske jagtforeninger, bortset fra 5 revirer, der sælges gennem andre bureauer.

Fælles for vore statsrevirer under RDLP Szczecin, som blev grundlagt i 1978, er en god, professionel og stabil vildtforvaltning, hvor revirerne har hver deres speciale. Nogle af dem udmærker sig ved en fantastisk kronhjortejagt, andre ved meget velorganiserede drivjagter– og nogle af revirerne kan bare det hele. Alt dette er nærmere beskrevet under det enkelte revir og uddybes naturligvis gerne via telefon eller mail.

Indkvarteringen på statsrevirerne finder normalt sted i jagtområdet – og ikke på hoteller inde i byerne. Vore kunder får hermed den komplette oplevelse. Vildtet kan som oftest tages med tilbage til indkvarteringen og glæden deles med ens jagtkammerater, der blæses ofte over vildtet, og på nogle af revirerne kan man ligge i sin seng om natten og høre kronhjortene brøle udenfor i brunsten i september.

En jagt på et af vore statsrevirer under RDLP Szczecin er helt klart et sikkert valg!

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser