VÆLG INDLOGERINGSDATO
*Vi tager forbehold for at den valgte dato er ledig.
JAGTOPHOLD 3 DAGE
PRIS 6.595,- Kr.

Hundyrsjagt i Barlinek

Hundyrsjagt på mindre statsrevir med professionel jagtorganisation beliggende tæt ved den polsk/tyske grænse i det nordvestlige Polen. Der nedlægges både vildsvin, kronvildt og råvildt. Gode rabatter på vildsvin. Hyggelig indkvarteringen midt i reviret.
Læs mere om Hundyrsjagt i Polen

Højdepunkter

 • 6.166 hektar stort revir
 • Årlig afskudsplan: 91 vildsvin, 53 stk. kronvildt, 33 stk. råvildt
 • Beliggende tæt ved grænsen i det nordvestlige Polen

3 dage fra 6.595,- Kr.

At liste sig på skudhold af en rudel kronhinder er alt andet end let. Der er altid et par vagtsomme øjne og ører iblandt dem. Når det lykkes, er følelsen af jagtmæssig succes total….

Hvis flest mulige jagtoplevelser til færrest mulige penge er målet, så er de polske efterårsjagter på hundyr og kalve/lam et rigtigt godt bud på det perfekte jagtrejsearrangement.

Det er en væsentlig del af vildtforvaltningen at afskyde hundyr og lam/kalve hvert eneste år. En stor andel af disse nedlægges på individuel jagt. Jagtformen er i kraft af særdeles rimelige afskydningsafgifter billig, men udfordringen i at overliste de vagtsomme hinder er i reglen mindst lige så stor som udfordringen i at nedlægge en brølende hjort under en trofæjagt.

Du får altså meget jagt for pengene, og du kan desuden få lov til at købe og hjemtage dit kød til særdeles rimelige priser. Det giver jagten en helt anden dimension at kunne servere resultatet af anstrengelserne for sine gæster!

Vi råder over en bred vifte af de absolut bedste statskovsrevirer i det vestlige Polen, som alle kan tilbyde hundyrsjagt i topkvalitet. Statskovsrevirerne har nogle veluddannede, erfarne og ansvarsbevidste jagtførere, som hver især råder over deres eget område på revirerne, hvilket de kender så godt som deres egen bukselomme.

Jagten foregår oftest som pürschjagt eller som anstandsjagt fra skydetårne, der er placeret optimalt i forhold til vildtets færden på reviret. Der jages to gange om dagen, fra tidlig morgen før solopgang og igen eftermiddag/aften omkring solnedgang. Uanset hvilket tidspunkt man vælger at fastlægge sin hundyrsjagt, vil det altid være muligt at kombinere jagten med jagt på vildsvin tidligt på morgenen eller sent på aftenen, hvor vildsvinene er mest aktive.

Mange jægere vender ofte tilbage på hundyrsjagt med et par gode kammerater. Det er en god tradition, som for rimelige penge skærper evnerne som jæger.

Jagtberetninger

 

Poul på bukkejagt i Barlinek

Det var med store forventninger vi så frem til bukke premiere d.11 maj på reviret Barlinek. Vi blev ikke skuffet på nogen måder.  Det var et dejligt område med en god råvildt bestand. Indkvarteringen og maden var super. Vi skød 8 bukke og et vildsvin.

Hilsen Poul

Jesper og Jens i Barlinek

Så er vi retur fra Barlinek i Polen, efter en rigtig god tur, hvor vi skød 7 bukke. Her er virkelig dejligt. Vi bor i en lille by midt i det kæmpe jagtområde hos jagtlederen og hans kone. Hun står for husholdning og laver skøn mad, varm mad til frokost og charcuteri bord til morgen og aften. Derudover er der en anden jagtføre, som jeg går med, og en veninde af huset, som fungerer som tolk. Alle er meget hjælpsomme og de har godt overblik over vildtet i de forskellige dele af skoven.

Indkvarteringen er i eget hus, som ligger op til deres eget. Området er mest egnet til anstandsjagt ud til nogle kæmpe enge i skoven, men en enkelt buk blev skudt på pürsh. Vi ser råvildt, kronvildt, vildsvin, ræv, hare og en masse fugle bl.a. tornskade og natravn. Det er præcis som jeg havde håbet.

Samlet er vi rigtig tilfredse, og klar til en tur næste år!

PS: Ved køb af kød skal man beregne 100 zloty til betaling for slagtning af dyret. Desuden gjorde min jagtføre mig opmærksom på, at der er rigtig mange flåter, og at de kan være bærer af TBE (smitsom hjernehindebetændelse). Man kan overveje at blive vaccineret for dette inden afrejse.

Hilsener
Jesper

Joachim og Uffe i Barlinek

Efter kun godt 3 timers kørsel, fra færgehavnen i Rostock, ankom vi torsdag eftermiddag til Lipy. Her skulle vi overnatte de næste tre nætter. Vi blev modtaget af vores tolk og fik forevist vores ganske fine værelse, som havde eget bad og toilet. Derefter stod den på sen frokost, som var usædvanlig lækker, og i de sædvanlige polske mængder.

Kl. 18:00 kørte vi på jagt, for så at komme hjem kl. ca. 22:30. Kl. 04:00 næste morgen kørte vi igen på jagt, for så at være hjemme ved 08:30-tiden. Resten af jagtopholdet foregik efter den skabelon.

Reviret består primært af skov, som omkranser enkelte enge og søer, og i reviret er der stort set ingen marker eller byer. Bukkejagten foregik primært på engene, men vi sad også af og til i tårn ved nogle rugmarker, for at kigge efter vildsvin. Vi oplevede begge at jagten foregik temmelig afvekslende, da vi både sad i tårn, gik rundt og pürschede. Samtidig var det rart, at det ikke var nødvendigt at bruge meget tid på kørsel, fra overnatningsstedet og til selve reviret.

I området så vi både meget råvildt og kronvildt, så der var altid noget at kigge på, selv når man ventede på en buk. Bukkene i området bliver ikke særligt store, hverken i krop eller trofæ, hvilket vores jagtførere forklarede med det store skovareal og den magre, sandede jord. Det er dog kun rart, hvis man som os, blot er afsted for at opleve brunstjagt og få mange skudchancer.

Skønt vejret var køligt og overskyet de første dage, lykkedes det os at nedlægge ni bukke og tre vildsvin, på seks pürsch, hvilket vi er meget tilfredse med.

Joachim og Uffe

Prisen inkluderer

 • 3 dages ophold med helpension
 • 3 dages hundyrsjagt med egen jagtfører (6 pürsch)
 • Mulighed for afskydning af råer og lam, kronhinder/kalve samt vildsvin
 • Alle gebyrer og licenser
 • Tolk

Prisen inkluderer ikke

 • Kørsel under jagten, PLN 350,- pr. jæger/dag
 • Endelig afregning af nedlagt vildt
 • Ekstra jagtdag DKK 1.995,-
 • Ophold uden jagt/ledsager, pr. dag DKK 790,-
 • Tillæg for enkeltværelse pr. jæger/dag DKK 160,-
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,- (obligatorisk)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Indkøb af kød:
  - Kronvildt, DKK 48,- pr. kg.
  - Råvildt,    DKK 53,- pr. kg.
  - Vildsvin,   DKK 23,- pr. kg.
 • Indkøb af rå skind:
  - Hele dyret, DKK 90,- pr. kg.
  - Til hovedmontering, DKK 290,- pr. kg.

 

Nedlagt vildt afregnes iht. nedenstående prislister:
 

Kronhinder/kalve – nedlagt                        DKK 950,-
Kronhinder/kalve – anskudt                       DKK 1.400,-
Råer/lam - nedlagt                                    DKK 500,-
Råer/lam – anskudt                                   DKK 640,-      


VILDSVIN:

Keiler: 

140 mm - 159 mm                   DKK 5.290,-

160 mm – 199 mm                  DKK 5.800,- + DKK 149,75 pr. mm over 160 mm

200 mm og derover                 DKK 11.790,- + DKK 71,50 pr. mm over 201 mm

 

Afskydningsafgiften for keiler under 140 mm samt for

unggrise og smågrise beregnes efter vægt og udgør:

 

Vildsvin:

Op til 29,99 kg                        DKK    840,-

30-49,99 kg                            DKK 1.670,-


Unggrise, keiler:

50-79,99 kg                            DKK 3.100,-

Keiler, unggrise fra 80 kg        DKK 4.450,-

Anskydning af smågrise,
unggrise, keiler                        DKK    1.100,-

 

Der gives følgende rabatter på vildsvin:
50 % rabat på alle vildsvin op til 13,9 cm tænder

HAR DU SPØRGSMÅL?

Anne Fick

Telefon: (+45) 63 21 43 15

Michael Holstein Schmidt

Telefon: (+45) 63 21 43 11

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser