« Tilbage

Barlinek

Statsreviret Barlinek i det nordvestlige Polen omfatter et areal på i alt 6.166 ha, hvoraf de 5.426 ha er skov, mens de resterende 740 ha er landbrugs- og engområder. Skoven består af 67% nåleskov, 14% bøg, 10% eg, 3% birk, og resten er blandede løvtræer. Området er hovedsageligt fladt. Barlinek råder over 71 hochstande og hochsitze samt 14 foderpladser. Der er mulighed for jagt fra hestevogn mod forudgående bestilling. Der kan jage op til 6 jægere ad gangen, men 3-5 jægere er det optimale. Drivjagterne gennemføres for grupper på 10-12 jægere.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt og vildsvin. Der nedlægges hvert år 40 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 250 gram netto. Den årlige kronhjortekvote er på ca. 18 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på omkring 6 kg, men der nedlægges naturligvis også mindre hjorte. Desuden er der mulighed for stærke hjorte på op mod 8 kg gevirvægt. Der ligeledes en god bestand af vildsvin på Barlinek, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 5 drivjagter i efteråret og vinteren.

Barlinek ligger 95 km fra grænseovergangen v. Schwedt syd for Szczecin, 110 km fra Szczecin, som er den nærmeste større by, 140 km fra lufthavnen v. Szczecin/Goleniow og 160 km fra lufthavnen i Berlin.  Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 6 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 3½ timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser