« Tilbage

Brodnica

Statsreviret Brodnica i det nordlige Polen er på i alt 9.690 ha, hvoraf de 2.613 ha er skov, mens de resterende 7.077  ha er landbrugsarealer, enge, søer og floder/vandløb. Skoven består først og fremmest af skotsk fyr (70%), men også af eg (10%), bøg (10%), birk (5%) og el (5%) – altså en fin blanding af mange forskellige arter. Området er hovedsageligt fladt og gennemskæres af større og mindre floder, men der er også dele af reviret, der er bakket. Brodnica råder over 43 hochstande og hochsitze samt 12 foderpladser. Der er mulighed for spændende pürschjagt fra hestevogn under forudsætning af, at det bestilles i forvejen. Der er mulighed for op til 4 jægere ad gangen. Drivjagterne gennemføres med 8-12 jægere.

På reviret findes der både råvildt, kronvildt, dåvildt og vildsvin. Der nedlægges hvert år ca. 60 bukke, som trofæmæssigt ligger over middel med muligheder for stærke bukke over 350 gram. Bukke over 400 gram netto forekommer også. Den årlige kronhjortekvote er på 8 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 5-7 kg. Dåhjortebestanden er i fremgang, og der nedlægges årligt ca. 10 dåhjorte med pæne trofæstørrelser på omkring 2,5 kg. Der er en fin bestand af vildsvin på Brodnica, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på tryk-/drivjagter i efteråret og vinteren. Der er også mulighed for kombijagter.

Brodnica ligger 380 km fra grænseovergangen Kolbaskowo syd for Szczecin, ca. 60 km fra Torun og ca. 55 km fra Grudziadz, som er de nærmeste større byer, og 180 km fra Gdansk, som er den nærmeste internationale lufthavn, og 210 fra lufthavnen i Warszawa. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 9½ timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 7½ timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser