« Tilbage

Kodiak Island

Katmai Guide Service tilbyder fuldt guidede jagter på føderalt godkendt land på brunbjørn, mountain goat og sitka black tail deer på Kodiak Island. 

Brunbjørnejagterne på Kodiak Island finder sted på Kodiak National Wildlife Refuge land, hvor outfitteren har eksklusive jagtrettigheder og er den eneste outfitter som må guide jægere i disse områder. Der tillades normalt kun 3 jægere om foråret og 3 jægere om efteråret. De fleste bjørne der nedlægges, ligger størrelsesmæssigt omkring 9 – 9½ fod, men der findes rigtig gode muligheder for at nedlægge bjørne på 10 fod eller større!

Jagten på Mountain Goats på Kodiak Island, finder ligeledes sted på Kodiak National Wildlife Refuge land, hvor outfitteren har eksklusive jagtrettigheder. På Kodiak Island finder man nogle af de største Mountain Goats i Nordamerika, og succesraten er høj grundet den store bestand i området. Outfitteren råder over et "first-class" jagtområde, som er meget barskt og rummer en god bestand af Mountain Goats med gamle "billies". 

 

Jagten på Sitka Blacktail-hjort finder sted i det samme område, hvor der jages Mountain Goats brunbjørne på Kodiak Island. Oftest vælger de fleste jægere som jager bjørn eller mountain goat at kombinere jagten med en Sitka Blacktail-hjort, hvis de er heldige at se en i løbet af jagten. Alternativt kan man bruge et par ekstra dage, og forsøge at finde en god skudbar hjort. Sammenlignet med jagten på mountain goat og brunbjørn, er jagten på Blacktail hjorten mere afslappende og ikke så fysisk krævende. Det er normalt altid muligt at finde pæne skudbare hjorte, og man kan under normale vejrforhold forvente at få en pæn buk i løbet af få dage, hvis man er villig til at vandre rundt i de mere lavtliggende områder, som Blacktail hjorten favoriserer. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser