Jagt på Bavian finder sted i mange lande i Afrika
« Tilbage

Bavian/Baboon

Videnskabeligt navn: Papio sp.

Underarter: Fem anerkendte underarter (der er uenighed om disse er seperate arter eller underarter. Det korrekte antal for underarter er ukendt)

Hamadryas baboon (P. hamadryas) - Afrikas Horn
Guinea baboon (P. papio) - Vestafrika
Olive baboon (P. anubis)- Nordlige og centralsavannen i Afrika
Yellow baboon (P. cynocephalus) Syd, central og Østafrika
Chacma baboon (P. ursinus) Sydlige Afrika

Udbredelse: Se ovenstående

Habitat: Lever i mange forskellige områder, heriblandt skov, savanne, stepper, ørken og alpine skråninger

Beskrivelse: Den største abe. Den voksne han kan nå en længde på op til 120cm og en vægt op 40kg. Dens hale er relativ kort. Hunner er væsentlig mindre. Alle bavianer har lange, hunde-lignende snude med lange tænder.

Jagtmetode: Jagt fra skjul

Jagtbar i: Cameroun, Mozambique, Namibia, Sydafrika, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser