Sharpes Grysbuck | Udbredt jagt på denne antilope
« Tilbage

Grysbuck, Sharpes

Videnskabeligt navn: Raphicerus sharpei

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Zimbabwe, Zambia, den nordøstlige del af Sydafrika, Mozambique, Tanzania.

Levested: Tæt bush og høje græsbevoksninger.

Beskrivelse: Lille antilope med en vægt på 8 - 12 kg og en skulderhøjde, der normalt ikke overstiger 50 cm. Grysbucken er gråbrun med hvide aftegninger over øjnene og under halsen. Hornene, der er meget små, er sorte med små tværgående rille.

Jagtmetode: Pürsch, drivjagt eller walking-up med haglbøsse.

Jagtbar i: Sydafrika, Mozambique, Zambia, Zimbabwe, Tanzania.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser