« Tilbage

Vildsvin (Europa)

Videnskabeligt navn: Sus scrofa

Underarter: Sus sr. castilianus (Portugal, Spanien) Sus sr. majori (Italien) Sus sr. reiseri (Albanien, Bulgarien, Jugoslavien) Sus sr. attila (Ungarn, Rumænien, Rusland)

Udbredelse: Hele Europa med undtagelse af de Britiske Øer, det sydlige Italien og Sydgrækenland.

Levested: Skovbevoksninger med tæt underskov, ofte i forbindelse med landbrugsarealer.

Beskrivelse: Stort dyr med meget kompakt krop og relativt korte ben. Pelsen er mørkebrun, med en del grå hår hos de ældre dyr. Hårlaget varierer meget i tykkelse fra sommer til vinter. Sommerhårlaget er tyndt og glat mens vinterpelsen er kraftig med et lag stride børster på rygger og siderne.

Jagtmetode: Pürsch, anstand og drivjagt.

Jagtbar i: I hele sit udbredelsesområde i Europa.

Luk

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

  • Modtag EKSKLUSIVE tilbud på jagtrejser
  • Få spændende information om jagtrejser
  • Bliv gjort opmærksom på særlige afbudsrejser