Impala | Læs alt om jagt på denne udbredte antilope
« Tilbage

Impala

Videnskabeligt navn: Aepyceros melampus

Underarter: East African Impala (Aepyceros m. rendillis) Angola Impala (Aepyceros m. petersi)

Udbredelse: Sydafrika, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibia, Angola, Zambia, Tanzania, Kenya, Uganda og Congo (Zaire).

Levested: Åben bush og savanne.

Beskrivelse: De tre arter beskrives her under et, da der stort set ikke er forskel på dem (Angola impalaen har en sort stribe i hovedet, den østafrikanske impala har større krop og trofæ). Mellemstor antilope med en vægt på ca. 70 kg og en skulderhøjde på op til 100 cm. Skindfarven er rødbrun på ryggen, lys brun til beige på siderne og helt hvid på bugen. Hornene er lyreformede og riflede på tværs.

Jagtmetode: Pürsch, anstand eller sporjagt med trackere.

Jagtbar i: Sydafrika, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibia, Zambia, Uganda og Tanzania.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser