Defassa waterbuck | Læs om art og jagt her
« Tilbage

Waterbuck

Videnskabeligt navn: Kobus Defassa

Underarter: Common Waterbuck (Kobus d. ellipsiprymnus), Defassa Waterbuck (Kobus d. defassa) Crawshay's Waterbuck (Kobus d. crawshayi). Sing Sing Waterbuck (Kobus d. unctuosus)

Udbredelse: Defassa Waterbuck: Kenya, Tanzania, Ethiopien Sudan. Common Waterbuck: Sydafrika, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Zambia, Tanzania, Kenya, Sudan. Crawshay's Waterbuck: Zambia, Namibia (Caprivi). Sing Sing Waterbuck: Fra Senegal i et bredt bælte langs de vestafrikanske stater til C.A.R

Levested: Mindre skovområder, åben bush og rørskove. Altid i nærheden af vand.

Beskrivelse: Stor antilope (minder i størrelse og udseende om en kronhjort) med en højde på 130 cm. og en vægt på 200 - 250 kg. Farven på skindet er gråbrun (Crawshay Waterbuck har gråblåt skind) med hvide og lysebrune aftegninger i hovedet. Common Waterbuck har en hvid ellipseformet ring omkring haleroden.

Jagtmetode: Pürsch eller sporjagt med trackere.

Jagtbar i: Defassa Waterbuck: Tanzania, Ethiopien Common Waterbuck: Sydafrika, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Zambia, Tanzania. Crawshay's Waterbuck: Zambia, Namibia (Caprivi). Sing Sing Waterbuck: Cameroun, C.A.R, Chad.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser