VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS 21.495,- Kr.

Vinterjagt på ryper og rensdyr med skibet Kisag i Nuuk

Dette er en oplevelsesjagt, hvor du får set Grønlands fantastiske barske vinter landskab og oplever at gå på jagt i bidende frost og sne. Man skyder primært ryper på denne tid af året med salonriffel og så er der den mest fantastiske mulighed for vinterjagt på rensdyr, som stadig har opsats på dette tidspunkt.

Højdepunkter

 • Helt fantastisk naturoplevelse i et sneklædt Grønland
 • Spændende vinterjagt på ryper og rensdyr
 • Mulighed for at skyde snehare og polarræv 
 • Indkvartering på det komfortable skib Kisaq og Hotel Aurora

5 dage fra 21.495,- Kr.

Du inviteres hermed på forårsjagt (vinter) i Grønland med Uppik adventure og Greenland Explorer.

Dette er en oplevelsesjagt, hvor du får set Grønlands fantastiske barske vinter landskab og oplever at gå på jagt i bidende frost og sne. Vi skyder primært ryper på denne tid af året med salonriffel og så er der den mest fantastiske mulighed for vinterjagt på rensdyr, som stadig har opsats på det tidspunkt.

Tidspunkt og klima

Vi kan tilbyde denne unikke jagt i uge 9, 10 og 11, hvor vi har fået muligheden for at leje skibet Kisaq. På denne tid af året oplever man typisk koldt og stadig vinterligt vejr. Temperaturen ligger ofte mellem -10°C og -5°C, med mulighed for snefald og blæsende forhold. Dagslyset begynder at vare længere, men der er stadig betydelig mængde sne og is, der præger landskabet. Det er vigtigt at man har gode vandrestøvler på som er godt gået til, samt fornuftigt jagttøj. Der er tale om jagt i sne, så tøjet skal kunne klare ned til minus 15 grader. Vejret kan være meget omskifteligt, så man kan hurtigt blive fanget med den forkerte påklædning. 

Ophold

Ved ankomst til Nuuk bliver man modtaget i lufthavnen og kørt med bus ned til skibet, hvor man bliver indkvarteret mandag - torsdag. Når man er blevet indkvarteret på båden, sejles der ud til første jagtområde. På første dagen vil der blive informeret om sikkerhedsinstrukser og de kommende dages ophold og jagt.

Konceptet er at skibet anvendes som basecampen, hvor man slapper af imellem jagterne, mens skibet sørger for at man bliver transporteret til nye jagtmarker hver dag. Skibet Kisaq er en passagerfærge, som er bygget om til et hotelskib. Under dæk er der 2 mands kahytter med køjesenge og håndvask. Håndklæder og sengelinned. På dækket er der lounge område i bagbordsside og kabys med spiseafsnit i styrbords side. Der er ligeledes to bade og to toiletter.

På fordækket er der åbent dæk hvor man arbejder og hænger dyr op. På agterdækket, overdækket arbejdsområde og oppe på broen er der et solområde hvor udsigten og solen kan nydes.

Man står op spiser morgenmad, smører madpakke, tager på jagt, kommer tilbage til skibet, spiser aftensmad, hygger om aftenen. Det bedste af det hele er, at man dagen efter gør det hele igen.

Om torsdagen efter endt jagt, bliver man kørt med bus til hotel Aurora, hvor man derefter har aftenen på egen hånd i Nuuk. Hotellet er utrolig smukt med moderne faciliteter. 

Rejsen

Rejsen til Grønland er med fly fra København til Kangerlussuaq. Flyvetiden er 4 timer og 40 minutter, og med 3 timers tidsforskel lander man ca. 1 time og 45 minutter senere, end man forlod Danmark. Fra Kangerlussuaq flyves videre til Nuuk (Godthåb) med indenrigsfly.

Jagten

At være på jagt i Grønland vil opleves som meget anderledes end jagt i Danmark og Central Europa og i særdeleshed meget anderledes end trofæjagt i Afrika og andre store destinationer. Her er tale om vild og stort set uberørt natur. Her er det vind, vejr og dyrene der bestemmer og det er os, der er gæster. I de områder hvor der jages, er der stort set ingen infrastruktur, hvilket også stiller store krav til sikkerhedsudstyr og signalmidler.

Terrænet er meget kuperet og nogle steder ret ufremkommeligt. Man skal kunne vandre mellem 5 og  10 km om dagen op til 1000 højdemeter og så skal man påregne at kunne bære/trække sit rensdyr ned fra fjeldet igen. Der ligger tyspisk en del sne på denne tid af året, så vi bruger også snesko eller ski til at komme frem.

Terrænet er meget åbent, så vi skyder typisk på lidt længere afstande end i Danmark, derfor vil det være en god ide at træne lidt på afstande på til 200m, hvis det er muligt. Mindste tilladte kaliber til trofæjagt er 243 WIN. Der er ikke krav om blødnæset ammo, men det anbefales.

Rejseplan:

Mandag
Afgang fra CPH mod Nuuk - Afhentning med Bus i lufthavnen og transport til skibet - Indkvartering ombord og sejlads til første jagtområde -      Sikkerhedsinstruks, aftensmad, hygge og i seng.

Tirsdag
Morgenmad og klargøring af madpakke - Jagt i første område med frokost i fjeldet - Efter endt jagt, tilbage ombord - Sejlads til 2. jagtområde - Aftensmad, hygge og i seng.

Onsdag
Morgenmad og klargøring af madpakke - Jagt i første område med frokost i fjeldet - Efter endt jagt, tilbage ombord - Sejlads til 3. jagtområde - Aftensmad, hygge og i seng.

Torsdag
Morgenmad og klargøring af madpakke - Jagt i første område med frokost i fjeldet - Efter endt jagt, tilbage ombord - Sejlads til Nuuk - Ankomst til havn og bustransport til Hotel Aurora - Aftenen på egen hånd i Nuuk.

Fredag
Morgenmad på hotel - Udtjek fra hotel - Bustransfer til lufthavn og afgang fra Nuuk til CPH.

Rejseterminer i 2025:

Uge 9
24. - 28. februar 2025

Uge 10
3. - 7. marts 2025

Uge 11
10. - 14. marts 2025 

Terminerne bliver fyldt med 9 jægere per hold. Man kan godt tilmelde sig som enkeltperson eller mindre gruppe.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse i Nuuk lufthavn
 • Al bustransfer fra lufthavn - båd - hotel t/r
 • 3 dages jagt på rensdyr og småvildt 
 • Licens til småvildt, fri afskydning af rype, snehare og polarræv
 • Ophold på skibet Kisaq mandag - torsdag inkl. fuld forplejning
 • Overnatning på hotel Aurora torsdag - fredag inkl. morgenmad
 • Grønlandsk jagttegn
 • Feltklargøring af trofæer til hovedmontage eller som skind og kranium

Prisen inkluderer ikke

 • Fly København-Nuuk t/r
 • Trofæafgifter for nedlagte rensdyr (betales efter hjemkomst)
  - Renko/kalv DKK 3.500,-
  - Trofæ ren uanset størrelse DKK 5.000,-
 • Leje af riffel og udstyr DKK 500 pr. dag (betales direkte)
 • Drikkevarer
 • Pakning, indfrysning og forsendelse af trofæer samt fortoldning i København.
 • Drikkepenge
 • EU-ansvarsforsikring dkk 79,- (obligatorisk)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Alt som ikke er anført under prisen inkluderer

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Thomas M. Sørensen

Telefon: (+45) 63 21 43 00

Ulla Fregerslev

Telefon: (+45) 63 21 43 02

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser