VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 2 DAGE
PRIS -
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Trykjagt i Tyskland

Igennem NC Jagt kan vi tilbyde trykjagt i fantastiske omgivelser. Områder i kørseslsafstand fra Danmark

  • Spændene trykjagt i fantastiske omgivelser
  • Fri afskydning af vildsvin, råvildt, kronvildt og dåvildt (afhænger af reviret)
  • God jagtorganisation
  • Dansk rejseleder på alle vores rejser
  • Godt socialt sammenværd

 

Kontakt for bestilling

Tag på en spændende trykjagt i Tyskland og oplev tyskernes velorganiserede jagtorganisation! Trykjagterne arrangeres i større skovområder (Forstamter) og normalt deltager der imellem 40-100 jægere, alt efter jagtområdets størrelse på den gældende jagtdag.

Jagterne foregår fra Hochsitz i blandet skovområde med overvejende vildtbestande af vildsvin, då-, kron- og råvildt. Der deltager et passende antal drivere og hunde. Alle ikke trofæbærende dyr er til fri afskydning, dog med visse begrænsninger og frigivelser (gives på parolen).

Man mødes kl. ca. 17.30 dagen før jagten på hotellet i spisesalen, hvor NC Jagts repræsentant (altid dansk) gennemgår de sidste instrukser samt aftaler for de kommende jagtdage. Herefter kan de som ønsker det, spise sammen (for egen regning) og derefter er aftenen fri til socialt samvær. Jagtdagen begynder med morgenmad på hotellet, hvorefter man fælles kører ud til jagtområdet. Jagten slutter ca. kl. 14:30 med parade.

Vi plejer i gennemsnit at skyde omkring 1/2 stk. vildt pr. mand pr. dag, men det vil selvsagt variere meget. Ikke alle er lige heldige – og dygtige. Nogle må slutte jagten uden resultat, imens andre har været mere heldige. Enkelte heldige jægere vil opleve at skyde 5-8 stykker vildt på en formiddag, andre 1-3 stk. vildt og samtidig kan det forekomme at nogen slet ikke har set noget vildt - Sådan er reglerne på den frie vildtbane.

 

Vær opmærksom på:

Alle vores jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydelse på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen samt frigivelserne på jagterne. Der kan komme ændringer indtil jagtparolen om morgenen på den pågældende jagtdag.

Hvilke områder der er pladser på, pris og indhold i prisen kan du se på NC Jagts hjemmeside her

Sikkerhed

Enhver er ansvarlig for afgivne skud
Skyd aldrig, hvor der ikke er kuglefang
Skyd ikke på afstande over 70 meter
Læg nøje mærke til, hvor naboposten er placeret
Bær den GODKENDTE ORANGE vest under hele jagten og under evt. eftersøgning
Vær påpasselig med indtagelse af alkohol. Ledelsen har ret til at bortvise uden refusion de deltagere, som har drukket. Det er forbudt, både før og under jagten, at indtage alkohol.

Der kræves ikke veterinærkursus, men anbefales, der kræves ”SCHIESSNACHWEISS”, få skemaet hos os. Blyholdige kugler er IKKE tilladt.

Alle vore jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydelse på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen.

Med forbehold for afbud, ændringer, tekst- og oversættelsesfejl, kursudsving samt uforudsete pålagte ekstraudgifter, momsændringer og evt. aflysninger

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kjeld Foldager

Telefon: 29665705

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser