« Tilbage

RDLP Torun

Vi har arbejdet sammen med statsskovvæsnet i Torun – Regionalna Dyrekcja Lasów Panstwowych we Toruniu, eller i daglig tale RDLP Torun – de sidste 21 år, og før det arbejdede Wilson Jagtrejser (som jo senere blev Diana) sammen med nogle af revirerne. Vort samarbejde omfatter 8 statsrevirer, og vi har mangeårige kontrakter med alle 8 revirer. På resten (= 19) af RDLP Toruns i alt 27 oberførsterier er jagten lagt ud til forskellige polske jagtforeninger. Nogle af revirerne ligger i  ”Bory Tucholski” – Polens største skovkompleks.

Fælles for vore statsrevirer under RDLP Torun, som blev grundlagt i 1925 og dermed er en af Polens ældste statsskovvæsener, er en god, professionel og stabil vildtforvaltning, hvor revirerne har hver deres speciale. Nogle af dem udmærker sig ved en fantastisk kronhjortejagt, andre ved efterårets kombijagter, og andre igen ved meget velorganiserede drivjagter – og nogle af revirerne kan bare det hele. Alt dette er nærmere beskrevet under det enkelte revir og uddybes naturligvis gerne via telefon eller mail.

Indkvarteringen på statsrevirerne finder normalt sted i jagtområdet – og ikke på hoteller inde i byerne. Vore kunder får hermed den komplette oplevelse. Vildtet kan som oftest tages med tilbage til indkvarteringen og glæden deles med ens jagtkammerater, der blæses ofte over vildtet, og på nogle af revirerne kan man ligge i sin seng om natten og høre kronhjortene brøle udenfor i brunsten i september.

En jagt på et af vore statsrevirer under RDLP Torun er helt klart et sikkert valg!

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser