Jagtrejseshow er en unik mulighed!

Af Rune Fich Weischer

Jeg har vel efterhånden været på omkring 35 egentlige jagtrejser, muligvis mere. Og når jeg gør status, er langt af de fleste af disse rejser startet på et af de danske jagtrejsebureauers årlige turneer rundt i landet og den ubetinget største af dem alle, er uden tvivl Diana Jagtrejser’s store Jagtrejseshow rundt i Skandinavien.

 

Masser af inspiration

Jagtrejseshows er altid en stor inspirationskilde for den rejsende jæger. Man kender måske godt de forskellige jagtrejsebureauers destinationer i hovedet, men på et jagtrejseshow er der altid særlige tilbud, som man med fordel bør holde øje med. Naturligvis er der altid tilbud på pris, hvor man kan opnå en vis rabat på bestemte produkter. Hvad jeg dog personligt finder allermest spændende, er muligheden for at se nye produkter, måske endda nye arter eller nye rejsemål, som samlet giver nye jagtlige udfordringer, som man ikke tidligere har prøvet kræfter med. 

 

Tal med din guide

En af årsagerne til, at man på jagtrejseshows kan finde jagter, som man normalt ikke møder i kataloget er, at jagtudbydere fra hele verden rejser med rundt på jagtrejseshowet og giver de danske jægere en helt unik mulighed for at tale direkte med den person, som meget vel vil være den som vil guide dig, hvis du booker en jagt. Disse udbydere har mange gange nye spændende jagter under udvikling, og jagtrejseshow’s er en god mulighed for dem, til at teste om der er interesse for de nye produkter og derved opstår en unik mulighed for at prøve noget nyt.

Naturligvis vil de danske bureauer altid være behjælpelig med at besvare alle de spørgsmål du måtte have til en jagt, men at kunne sætte sig ned og tale ansigt til ansigt med den udbyder som står for afholdelsen af jagten, giver et langt bedre indtryk, af hvad du kan forvente, ligesom det også giver udbyderen en bedre mulighed for at tilpasse jagten til dine behov og ønsker.

På Diana Jagtrejser’s Jagtrejseshow vil over 13 jagtudbydere fra hele verden være til stede og det samme vil Diana’s salgsteam naturligvis også, så rammerne er så absolut sat, for at få den bedste vejledning inden du booker din tur.

 

En ren festival 

Med årene har jagtrejseshowet udviklet sig til en ren festival. Udover sælgere og udbydere, finder man i dag også udstyrsproducenter, jagtblade, trofæopmåling og ikke mindst zoologiske konservatorer og trofætransportører. At specielt de to sidstnævnte er tilstede, er en kæmpe fordel, at du så inden du booker rejsen, kan få en endelig totalpris på, hvad den samlede udgift bliver, fra du rejser ud på jagt, til at trofæerne hænger hjemme på din væg.

 

Men andre ord er et jagtrejseshow ikke en begivenhed man bør misse!

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser